Certificeringen

Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk om hoogwaardige kwaliteitsnormen te hanteren bij al onze projecten en diensten. Daarom hebben we ons laten certificeren door verschillende erkende instanties:

 

Certificaat VCA*

Veiligheid en gezondheid hebben bij ons de hoogste prioriteit en daarom zijn we ook gecertificeerd volgens VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). We zetten ons in om de veiligheid en gezondheid van ons personeel, onze klanten en het milieu te waarborgen.

Bekijk ons VCA* certificaat

 

Certificaat BRL 6000

De BRL 6000 norm is gericht op het ontwerpen, installeren en beheren van technische installaties in gebouwen. Dit betekent dat ons bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen, voorschriften en richtlijnen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Het BRL 6000 certificaat is een waardevolle erkenning van onze expertise en ons vermogen om hoogwaardige technische installaties te ontwerpen, installeren en beheren. Het stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften. Bij Huisman Installatietechniek zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten. Daarnaast streven we ernaar om voortdurend te blijven verbeteren en innoveren.

Bekijk ons BRL 6000 certificaat

 

Certificaat BRL 6000-21

Het BRL 6000-21 certificaat toont aan dat Huisman Installatietechniek voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften voor het ontwerpen, installeren en beheren van gebouwgebonden energieopwekkingsystemen. Het is een waardevolle erkenning van onze expertise en ons vermogen om hoogwaardige energieopwekkingsystemen te leveren die voldoen aan alle wettelijke eisen, voorschriften en richtlijnen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

Bekijk ons BRL 6000-21 certificaat

Certificaat BRL 6000-25

Het BRL 6000-25 certificaat is een erkenning op het gebied van onderhoud aan technische installaties in gebouwen. Het certificaat toont aan dat we voldoen aan alle wettelijke eisen, voorschriften en richtlijnen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu en dat we in staat zijn om hoogwaardig onderhoud te leveren aan technische installaties in gebouwen.

Bekijk ons BRL 6000-25 certificaat

CO-Vrij - Certificering

Lidmaatschappen

Naast onze certificeringen zijn wij lid van verschillende organisaties om over de laatste trends en ontwikkelingen binnen deze branche te beschikken. Zo zijn wij onder andere lid van: 

Techniek Nederland

Techniek Nederland

Wij zijn lid van Techniek Nederland, is de grootste ondernemersorganisatie voor installateurs en technisch dienstverleners in Nederland. Dit geeft ons toegang tot de nieuwste ontwikkelingen en trends in de installatie- en technologiebranche. Zo kunnen we onze klanten de meest geavanceerde en innovatieve oplossingen bieden.

Techniek Nederland

InstallQ

Daarnaast zijn we lid van InstallQ, een onafhankelijke kwaliteitsorganisatie voor de installatiebranche. Zo hebben we toegang tot de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van installatietechniek. Ook kunnen we onze klanten de meest geavanceerde en innovatieve oplossingen bieden. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om ons te blijven ontwikkelen en verbeteren.