Beveiliging

Het aantal inbraken in Nederland daalt, maar tegelijkertijd worden criminelen steeds slimmer en vinden nieuwe manieren om uw huis of pand binnen te komen. Vooral tijdens de feestdagen en zomervakantie is het vaak raak en stijgt het aantal inbraken. Daarom is het nu meer dan ooit belangrijk om een goede beveiliging te hebben voor uw huis of pand.

Wanneer u uw huis of pand verlaat wilt u er zeker van zijn dat deze beveiligd is tegen inbrekers. Niet alleen vanwege waardevolle spullen maar ook voor uw eigen gevoel van veiligheid. Ook voor uw relatie met verzekeringsbedrijven is een goede beveiliging belangrijk. Wie over een goed  beveiligingssysteem beschikt en dat richting een verzekeraar kan aantonen, is verzekerd van een snellere afhandeling van zaken, mocht er onverhoopt toch iets vervelends gebeuren. Dit scheelt u niet alleen veel tijd maar dit kan u ook een hoop kosten schelen.

Veilig gevoel

Huisman Installatietechniek draagt graag bij aan een veilig gevoel. Niet alleen als de opdracht een woonhuis betreft, maar ook bij een recreatiewoning, bedrijfspand of utiliteitsgebouw.  Wij hebben verschillende tools en systemen beschikbaar die u kunnen helpen uw woning of pand veilig te houden. Daarnaast hebben wij de expertise om u advies te geven over de verschillende tools en systemen, zodat u kunt kiezen voor de beveiliging waar u zich het prettigst bij voelt.

Naast top of the bill intercomsystemen staan wij garant voor hoogwaardige brandbeveiligings- of inbraakbeveiligingssytemen. Daaronder vallen onder meer (draadloze) alarmsystemen met indien gewenst flitslichten en sirenes, camerabewaking en toegangspoortsystemen. Daarnaast kunnen wij uw alarmsysteem koppelen met andere apparaten middels domotica. Met deze verschillende beveiligingssystemen kan u met een veilig gevoel de deur uit, wetende dat uw huis of pand niet belaagd zal worden door inbrekers.

Wilt u meer informatie over wat voor beveiligingssystemen er mogelijk zijn, of wilt u advies over welke beveiliging er het beste bij uw huis of pand past? Vul dan onderstaand formulier in. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. 

Meer informatie?

beveiliging