Domotica

Technologie wordt steeds slimmer. Het is tegenwoordig mogelijk om uw lampen automatisch te laten dimmen en de temperatuur van uw koelkast op afstand te bedienen. Ook kan u bijvoorbeeld de temperatuur van de verwarming of de open haard aanpassen, het alarmsysteem (de)activeren en uw keukenapparatuur aan- of uitzetten. Slimme technologie zorgt ervoor dat alles aan elkaar verbonden kan worden en dat uw huis ook slimmer wordt. Dit alles heet domotica.

Het woord Domotica verwijst naar het Latijnse woord Domus (Huis). Door allerlei diensten en apparaten aan elkaar te koppelen wordt u thuis totaal ontzorgd. Niet alleen zorgt dit voor gemak, ook kan dit schelen in de portemonnee. Door ervoor te zorgen dat uw verwarming alleen aangaat wanneer er iemand thuis is of dat uw lampen vanzelf aan en uit gaan kunt u op jaarbasis een hoop energie besparen. 

Domotica is ook een goede oplossing voor mensen met onder andere geheugenproblemen of mobiliteitsproblemen. Door verschillende diensten met elkaar te koppelen kunt u deze bijvoorbeeld bedienen vanaf uw telefoon, of zo instellen dat u er helemaal geen omkijk meer naar heeft. Zo vergeet u nooit meer om bijvoorbeeld de verwarming uit te doen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aan- en uitzetten van lampen.

Compleet ingericht

Huisman Installatietechniek helpt u graag om het comfort en gemak van uw huis te verhogen. Wij kunnen dan ook uw huis van A tot Z inrichten op installatiegebied, geheel naar uw wens. Wanneer dat klaar is, kunnen wij ook diverse installaties aan elkaar koppelen. Zo kan u vervolgens op uw gemak vanaf de bank met uw mobiele apparaat de installaties beheren. Ook voor advies over slimme apparaten kunt u bij ons terecht. We helpen u graag verder!

Wilt u graag meer informatie over de domotica mogelijkheden voor uw huis of pand? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Meer informatie?

domotica