Elektra

Geen enkel huis of pand kan tegenwoordig zonder elektra; elektriciteit zorgt ervoor dat uw huis kan opwarmen, afkoelen, dat u kunt koken, dat u licht heeft en dat uw apparaten werken. Daarom is het belangrijk dat uw huis of pand is voorzien van goede elektra op alle fronten. U wilt immers niet in de kou of het donker zitten.

Tegenwoordig hebben niet veel huizen of panden onveilige bedrading meer, maar dat de bedrading veilig is betekent niet direct dat deze ook goed is. Daarom voorzien onze vakmensen uw huis of pand van power en perfectie, met de juiste energie op de juiste plaats. Zo weet u zeker dat alles naar behoren werkt; ongeacht of u elektra nodig heeft voor een nieuwbouwproject, of een reparatie nodig heeft voor uw huidige woning of pand. We zorgen ervoor dat alles klopt van A tot Z.

Niet zomaar elektra

Niet alleen voorzien wij huizen en panden van stroom, maar bijvoorbeeld ook recreatiewoningen of overheidsgebouwen. Niet alleen zorgen wij voor de juiste aansluitingen, maar ook dragen wij de bekabeling naar binnen. En dat is nog niet alles! Lichtinstallaties, krachtinstallaties, verdeelinrichtingen, noodverlichting of complete elektrische installaties zoals de wandcontactdozen, de cai en de telefoon: we leggen het snel en vakkundig aan.  Maar dat geldt óók als het werk specialistischer van karakter is. Huisman Installatietechniek zorgt bijvoorbeeld ook voor een intercomsysteem dat (aan)‘spreekt’ of een datanetwerk dat probleemloos de bits & bytes doorzet naar de juiste personen.

Heeft u advies nodig over elektra in uw huis of pand of wilt u meer weten over bijvoorbeeld reparaties of verschillende installaties? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Bent u op zoek naar zonne-energie? Naast bovengenoemde installaties weten wij ook veel van zonnepanelen. Hiervoor kunt u ook contact met ons opnemen.

Meer informatie?

elektra