Koeltechnieken

Wilt u er koel bij zitten in de zomermaanden? Denk dan eens na over het aanschaffen van koeltechnieken. De afgelopen jaren is er een stijging te zien in de temperaturen in het voorjaar, in de zomer en de nazomer. Hierdoor wordt het steeds moeilijk om uw huis of pand koel te houden. Het hebben van bijvoorbeeld een airconditioning in uw woning, bedrijfspand of utiliteitsgebouw is daarom een must geworden. Huisman Installatietechniek kan u helpen om de juiste koeltechnieken te installeren!

Expertise

Huisman Installatietechniek heeft vele jaren ervaring met verschillende koeltechnieken en bezit een brede expertise. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren en kunnen wij antwoord geven op al uw vragen rondom koeltechnieken. Wij zorgen er voor dat u de oplossing aangereikt krijgt die het beste bij u past.

Soorten koeltechnieken

Wij geven u advies op maat over de koeltechniek die het beste bij u past. Wilt u airco voor het hele huis of in een bepaalde ruimte? We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw woning, bedrijfspand of utiliteitsgebouw.

Een airconditioning is vaak de meest voor de hand liggende optie, maar dit is niet altijd voor elke ruimte geschikt. Een klimaatbeheersingssysteem kan hierbij een alternatief bieden. Bijvoorbeeld een koude-warmteopslag. Dit is een duurzame oplossing waarbij de koelte wordt opgeslagen en bij warme omstandigheden wordt ‘losgelaten’ in het huis of het pand. Een andere oplossing is een warmtepomp. Deze kan zowel verwarmen als verkoelen door middel van lucht of water.

Wat voor oplossing u ook kiest, Huisman Installatietechniek heeft vele wapens om de hitte in uw pand te lijf te gaan!

Bent u op zoek naar een installateur voor koeltechnieken of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld airconditioning of klimaatbeheersing? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Meer informatie?

koelinstallatie