Luchtbehandelingssystemen

Wanneer je je in een binnenruimte bevindt dan wil je graag dat de ruimte prettig aanvoelt. Het binnenklimaat bepaalt dit voor een groot deel. Een goed geventileerde ruimte is de basis, maar dit moet dan wel te controleren zijn. Met een luchtbehandelingssyteem kunt u de luchtkwaliteit in uw woning, bedrijfspand of utiliteitsgebouw eenvoudig beheersen en aangenaam houden. Bij Huisman Installatietechniek bent u hiervoor aan het juiste adres.

Gezond leefklimaat

Een deugdelijk ventilatiesysteem is één van de meest onderschatte onderwerpen in het huishouden of de werkvloer. Huisman Installatietechniek heeft jarenlange ervaring met de installatie van luchtbehandelingssystemen. Wij willen er voor zorgen dat u een prettiger omgeving krijgt. Door het gebruik van het juiste luchtbehandelingssysteem komt er een grotere inlaat van zuurstof en de juiste uitlaat van koolstofdioxide. Beide dragen bij aan een gezonder leefklimaat in uw huis of pand.

De keuze voor het soort systeem is aan u. Gaat u voor een mechanisch of niet mechanisch systeem? Of is een compleet klimaatsysteem een passendere oplossing? We denken graag met u mee en adviseren u over het soort systeem dat geschikt is voor uw woning, bedrijfspand of utiliteitsgebouw.

Reiniging luchtbehandelingssystemen

Het is ook belangrijk om het ventilatiesysteem regelmatig te laten reinigen om de luchtkwaliteit op pijl te houden. Net als bij CV-installaties kunt u daarover afspraken maken met de specialisten van Huisman Installatietechniek.

Bent u op zoek naar een installateur voor een luchtbehandelingssysteem of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de optimale luchtkwaliteit of over de verschillende soorten luchtbehandelingssystemen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Meer informatie?

luchtbehandeling