Verwarming

Tijdens de koudere dagen is het erg fijn als u kunt thuiskomen in een warm huis. Daarom is het belangrijk dat uw CV-ketel en verwarming goed werkt. Ook voor verwarming kunt u bij Huisman Installatietechniek terecht.

Duurzame verwarming

Huisman Installatietechniek volgt de duurzame ontwikkelingen op de voet en brengt indien gewenst ‘de zon naar uw huis’. Dit doen wij door zonnepanelen van een kwaliteitsmerk met een hoge energieopbrengst op uw dak te monteren. Ook hebben onze vakmensen de expertise om een warmtepompsysteem, warmte-terug-wininstallatie en zonneboilers op maat te bouwen zodat u ook in dat opzicht optimaal profiteert van duurzame energiebronnen. 

Tegelijkertijd heeft Huisman Installatietechniek een grote naam op het gebied van vertrouwde verwarmingssystemen. Zo kunt u de warmte die vanaf de zonnepanelen op het dak het huis ‘instraalt’ in de wintermaanden goed vernemen. Maar het kan natuurlijk nog altijd koud aan de voeten voelen. Warmte stijgt immers altijd op. Een vloerverwarming is daarvoor dé oplossing.

Topmerken

Huisman Installatietechniek is al vele jaren dealer van topmerken als Intergas en Remeha. Wij hebben dan ook keer op keer bewezen topkwaliteit te leveren als het gaat om het installeren en onderhouden van CV-installaties, boilers en geisers. Huisman Installatietechniek is dan ook bij een groot aantal huishoudens, bedrijven en overheidsinstanties een vertrouwd gezicht aan de deur. Binnen én buiten de regio Twente.

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld verwarming, CV-ketels of zonnepanelen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Meer informatie?

verwarming