Het gemak van domotica

In de koude wintermaanden is het natuurlijk fijn als u thuiskomt in een warm huis. Of dat het alarm ingeschakeld is wanneer u op wintersport gaat. Of wat dacht u van warme koffie die klaar staat wanneer u wakker wordt? Het kan allemaal met slimme domotica oplossingen. Wij vertellen u er graag meer over.

Wat is domotica?

Het woord Domotica verwijst naar het Latijnse woord Domus (Huis). Domotica zorgt voor comfort en gemak in uw huis. Vanaf een app op uw mobiele apparaat kunt u heel gemakkelijk apparatuur aan en uit zetten. Zo kunt u bijvoorbeeld de verwarming aanzetten vanaf uw mobiel als u van uw werk vertrekt. Maar ook kan domotica ervoor zorgen dat wanneer u naar bed gaat het licht automatisch uit gaat en het alarmsysteem aan gaat.

Naast de standaard installaties zijn er ook veel uitbreidingen. Denk bijvoorbeeld aan een slimme brievenbus die u een bericht stuurt als de postbode is geweest. Of slimme keukenapparatuur die u op afstand kunt bedienen. Er is ontzettend veel mogelijk!

Door allerlei diensten aan elkaar te koppelen wordt u thuis totaal ontzorgd. Wij kunnen uw huis van A tot Z inrichten op installatiegebied. Wilt u meer weten over het gemak van domotica? Neem dan contact met ons op.