Huisman

Duurzame installatietechniek voor bedrijven en particulieren

Huisman Installatietechniek is een E en W installateur met veel aandacht voor duurzaamheid. Duurzaam in techniek maar ook duurzaam in het aangaan van zakelijke relaties. We zijn werkzaam op de particuliere markt en voor bouwkundige aannemers.

Huisman: Een echt familiebedrijf

Huisman bestaat al meer dan 90 jaar en is nog altijd een echt familiebedrijf. Dat is goed terug te vinden in de waarden die wij willen uitdragen. Er is veel respect voor elkaar en iedereen is gelijkwaardig binnen het bedrijf, ongeacht functie.

Klaar om te verduurzamen?

Door nieuwe technieken, aanpassingen in regelgeving en klimaatverandering verandert onze leefomgeving. Dat zien we terug in de installatietechniek. Denk aan luchtwarmtepompen, zonnepanelen of complete duurzame klimaatinstallaties. Waarmee kunnen we u helpen?

Wat wij doenDuurzaam

Onze werkwijze

Hiernaast staat kort toegelicht wat onze werkwijze is. We houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Goede communicatie helpt daarbij. Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten!

Kennismakingsgesprek

We bespreken uw wensen en informeren en adviseren u over de mogelijkheden.

Doorspreken en planning

Vervolgens nemen we alles door en maken we helder hoe de planning eruit ziet.

Technisch ontwerp

We verwerken uw wensen in een offerte en technisch ontwerp.

Realisatie

We voeren de werkzaamheden uit volgens planning en gemaakte afspraken. De communicatielijnen blijven kort en we houden u op de hoogte van de voortgang.