Loodgieterswerk

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Huisman Installatietechniek staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Het maken van zinken of koperen goten bijvoorbeeld is echt ambachtelijk werk met een hoofdletter A, en ambacht zit in ons bloed! Huisman Installatietechniek ontzorgt u daarnaast geheel op sanitair gebied. Van losse toiletten en douches tot complete sanitaire installaties en badkamers.

GASLEIDINGEN

De meeste nieuwbouwwoningen hebben geen gasaansluiting meer maar bij bestaande woningen komt het voor dat we gasleidingen moeten aanpassen of vervangen. Vaak is dat bij een renovatie of een aanbouw van een woning, meestal in combinatie met een nieuwe keuken. Ook zijn er steeds meer mensen die van het gas af gaan en daardoor gasleidingen moet worden afgekoppeld of afgesloten. Neem met gasleidingen geen risico en schakel de hulp in van een erkende installateur. Onze vakbekwame medewerkers staan graag voor u klaar!

Bent u op zoek naar een loodgieter of wilt u meer informatie over loodgieterswerk? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug.