Over ons

Huisman Installatie is een echt familiebedrijf en dat al meer dan 90 jaar! Onze slogan ‘Duurzaam in de installatietechniek’ is nog maar een paar jaar oud maar eigenlijk al heel lang van toepassing op ons bedrijf. U vindt daar meer over op de pagina Duurzaam.

In 1929 begon Huisman als radiowinkel. In de loop der jaren kwam de nadruk steeds meer te liggen op installatiewerk. Nu, een paar generaties verder, is Huisman een totaalinstallateur met ruim 60 vaste personeelsleden.

We zijn dus flink gegroeid maar zijn nog steeds een echt familiebedrijf. We hebben zorg voor elkaar en we houden van persoonlijk contact. We doen het samen. Samen met leveranciers, collega’s en klanten!

Werkgebied

Op projectbasis werken we door heel Nederland. Dat is te zien aan onze referenties.
Huisman Installatietechniek verzorgt de complete installatietechniek voor aannemers, bedrijven en particulieren. Van woningen tot appartementen en van recreatiewoningen, scholen, kinderdagverblijven tot zorginstellingen. Opdrachten voor particulieren komen vooral uit regio Twente. De installatiewerkzaamheden die wij voor particulieren verzorgen, zijn:

Wilt u meer weten over ons bedrijf of wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Huisman