Service en onderhoud

Wanneer wij een installatiesysteem bij u leveren zorgen wij ook voor service en onderhoud. Uw installatiesysteem is onze zorg. Dat is al ruim tachtig jaar het uitgangspunt van Huisman Installatietechniek. Van woningen tot bedrijfspanden en van recreatiewoningen tot grote utiliteitsgebouwen. Wij staan voor een goede kwaliteitsbewaking omdat aan de controles en onderhoud ook een veiligheidsaspect vast zit.

Ons vakmanschap aangaande inspecties, metingen, het opstellen van rapportages en het aandragen van oplossingen gaat echter verder. Wij ontzorgen klanten ook op het gebied van luchtbehandelingssystemen, elektrische installaties en gastoestellen. Onze technisch goed opgeleide servicemonteurs zijn in bezit van geavanceerde meetapparatuur en gereedschap, zodat zij de werkzaamheden zorgvuldig en snel kunnen uitvoeren.

LET OP

Vanaf 1 maart 2022 bieden wij geen particuliere service- en onderhoudsabonnementen meer aan. Met ingang van die datum wordt dan ook uw onderhoudscontract bij ons beëindigd.

Vanzelfsprekend laten wij u niet in de kou staan en hebben wij samen met Energiewacht een mooi aanbod voor u. Dit aanbod kunt u vinden op: www.energiewacht.nl/huisman

Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0546-64 30 00 of info@huisman-groep.nl.

Mede namens Energiewacht wensen wij u een warme en veilige woning toe.

Met vriendelijke groet,

Directie Huisman installatietechniek

Ons serviceteam staat 24 uur en 7 dagen voor u klaar!