Wat wij doen

Huisman Installatietechniek verzorgt de complete installatietechniek voor aannemers, bedrijven en particulieren. Van woningen tot appartementen en van recreatiewoningen, scholen, kinderdagverblijven tot zorginstellingen. Denk hierbij aan de bekende elektra, water en sanitaire installaties. Daarnaast verzorgen wij complete systemen voor verwarming, koeling en ventilatie. We hebben hiervoor alle kennis en vaardigheden in huis en onze gecertificeerde medewerkers installeren uw systeem met de grootste zorg en expertise.

Veelgestelde vragen

Voor wie en waar verzorgen jullie installatietechniek?

Wij verzorgen installatietechniek voor aannemers, bedrijven en particulieren. Dit doen wij in diverse soorten gebouwen, zoals woningen, appartementen, recreatiewoningen, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Welke soorten installaties kan ik door Huisman laten plaatsen?

Naast de bekende elektra, water en sanitaire installaties, verzorgen wij ook complete systemen voor verwarming, koeling en ventilatie. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor een totaalpakket aan installaties voor uw gebouw.

Zijn jullie medewerkers gecertificeerd?

Ja, onze medewerkers zijn gecertificeerd en hebben alle benodigde kennis en vaardigheden in huis om uw installaties met zorg en expertise te installeren. U kunt dus rekenen op professionele en betrouwbare dienstverlening.