Werken bij

Huisman Installatietechniek is een echt familiebedrijf en dat merk je direct. We zijn laagdrempelig en er heerst een prettige werksfeer, zowel op kantoor als op de werkvloer. Bij Huisman Installatietechniek is iedere werknemer gelijkwaardig.
We werken met mensen en daarom staat persoonlijk contact centraal. Er is ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Iedereen krijgt bij ons een kans en mag bijscholen of een opleiding volgen. Via leerling monteurs en re-integratietrajecten leiden we zelf mensen op. Zij worden altijd gekoppeld aan een vaste hoofdmonteur, wat zorgt voor stabiliteit en een vast aanspreekpunt. Collega’s die dat willen mogen bijscholen of een opleiding volgen. Dat is goed voor hun eigen ontwikkeling en zo gaan we met onze tijd mee. We doen kennis op over nieuwe technieken en regelgeving. Zo kunnen we klanten goed adviseren en voldoen aan hun wensen.

Huisman Groep

Een echt familiebedrijf. Gemoedelijke sfeer en persoonlijk contact.

Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden voor iedereen

Iedereen krijgt een kans en is gelijkwaardig

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature? Stuur gerust een open sollicitatie naar info@huisman-groep.nl en wie weet spreken we elkaar snel!