Werktuigbouwkundige installaties

Voor woningen en utiliteitsbouw verzorgen we complete werktuigbouwkundige installaties.

Deze zijn onder te verdelen in:
• Sanitair
• Verwarming
• Koeling
• Ventilatie
• Klimaatsysteem

Huisman installatietechniek - Werktuigbouwkundige installaties

Soorten werktuigbouwkundige installaties

Sanitaire Installaties

Sanitaire installaties

Met een sanitaire installatie bedoelen wij het volledig leveren en monteren van badkamers en toiletvoorzieningen. Ook voor het aanpassen van de installaties voor uw nieuwe keuken kunt u bij Huisman installatietechniek terecht. Wij hebben zelf geen showroom maar u kunt uw badkamer en  toilet uitzoeken bij onze vaste sanitair showrooms.

Verwarming

Verwarming

U wilt uw woning lekker kunnen verwarmen. Er zijn verschillende manieren waarop dat kan. Denk aan vloerverwarming als hoofdverwarming of door middel van radiatoren. Wilt u een cv-ketel of juist een warmtepomp? Wij kunnen u helpen bij al deze keuzes en geven gericht advies. Welke oplossing u ook kiest, wij zorgen voor een goede uitvoering!

Koeling - Airco installatie

Koeling

Het wordt in Nederland steeds warmer en de uitschieters zijn steeds extremer. Hittegolven zijn hier een voorbeeld van. Daarom willen steeds meer mensen thuis of op kantoor een koele omgeving. Wij helpen u daar graag bij door het installeren van een airco installatie. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Ventilatie - Huisman Installatietechniek

Ventilatie

Goede ventilatie is belangrijk voor een prettige en gezonde leefomgeving. Door steeds strengere bouweisen worden gebouwen meer en meer luchtdicht gebouwd. Dit heeft als resultaat dat het juist ventileren op een energetisch verantwoorde manier steeds belangrijker wordt.

Klimaatsysteem - Huisman Installatietechniek

Klimaatsysteem

We kunnen ook een combinatie van bovenstaande drie opties aanbieden: verwarmen, koelen en ventileren. Vooral bij nieuwbouw van utiliteitsgebouwen is er steeds meer aandacht voor een gecombineerd klimaatsysteem. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen over werktuigbouwkundige installaties

Hoe kan ik mijn werktuigbouwkundige installatie het beste onderhouden?

Voor het optimale onderhoud van uw werktuigbouwkundige installatie raden wij aan om regelmatig preventieve inspecties en onderhoud uit te laten voeren door onze ervaren monteurs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Welke voordelen bieden de werktuigbouwkundige installaties voor mijn bedrijf?

Onze werktuigbouwkundige installaties bieden diverse voordelen, zoals een comfortabele werkomgeving, energie-efficiëntie, kostenbesparing en een verbeterde productiviteit.

Welke rol speelt duurzaamheid in jullie werktuigbouwkundige installaties?

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in werktuigbouwkundige installaties. Het streven naar energiezuinigheid, gebruik van hernieuwbare energiebronnen en verminderde CO2-uitstoot zijn belangrijke aspecten van duurzame installaties.