Werktuig-bouwkundige installaties

Voor woningen en utiliteitsbouw verzorgen we complete werktuigbouwkundige installaties.

Deze zijn onder te verdelen in:
• Sanitair
• Verwarming
• Koeling
• Ventilatie
• Klimaatsysteem

Sanitaire installaties

Met een sanitaire installatie bedoelen wij het volledig leveren en monteren van badkamers en toiletvoorzieningen. Ook voor het aanpassen van de installaties voor uw nieuwe keuken kunt u bij Huisman installatietechniek terecht. Wij hebben zelf geen showroom maar u kunt uw badkamer en  toilet uitzoeken bij onze vaste sanitair showrooms.

Verwarming

U wilt uw woning lekker kunnen verwarmen. Er zijn verschillende manieren waarop dat kan. Denk aan vloerverwarming als hoofdverwarming of door middel van radiatoren. Wilt u een cv-ketel of juist een warmtepomp? Wij kunnen u helpen bij al deze keuzes en geven gericht advies. Welke oplossing u ook kiest, wij zorgen voor een goede uitvoering!

Koeling

Het wordt in Nederland steeds warmer en de uitschieters zijn steeds extremer. Hittegolven zijn hier een voorbeeld van. Daarom willen steeds meer mensen thuis of op kantoor een koele omgeving. Wij helpen u daar graag bij door het installeren van een airco installatie. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Ventilatie

Goede ventilatie is belangrijk voor een prettige en gezonde leefomgeving. Door steeds strengere bouweisen worden gebouwen meer en meer luchtdicht gebouwd. Dit heeft als resultaat dat het juist ventileren op een energetisch verantwoorde manier steeds belangrijker wordt.

Klimaatsysteem

We kunnen ook een combinatie van bovenstaande drie opties aanbieden: verwarmen, koelen en ventileren. Vooral bij nieuwbouw van utiliteitsgebouwen is er steeds meer aandacht voor een gecombineerd klimaatsysteem. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!