Zo voorkomt u inbraak

Inbrekers worden steeds slimmer. Vooral in de winter, wanneer de dagen korter zijn is het vaak raak. Maar natuurlijk zijn er ook een aantal dingen die je kan doen om inbraak te voorkomen. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet.

Is er iemand thuis?

Wanneer u van huis gaat doet u natuurlijk de deur op slot, ook als u maar even weg bent. Maar vaak houdt een simpel slot inbrekers niet tegen. Een goed slot aanschaffen is dan natuurlijk een goed idee, maar het is nog beter om te voorkomen dat aan het slot wordt gesleuteld. Laat daarom โ€™s avonds en paar lampen aan, zodat het lijkt alsof er iemand thuis en wakker is. Dit kan door middel van een timer, of door domotica. Dit kan Huisman natuurlijk voor u realiseren.

Is uw woning beveiligd?

Om inbrekers zeker tegen te houden is het belangrijk om uw huis goed te beveiligen. Hierbij kunt u denken aan een beveiligingscamera om uw huis in de gaten te houden, of een alarmsysteem bijvoorbeeld bij uw bedrijf. Huisman staat garant voor hoogwaardige inbraakbeveiligingssystemen om uw huis of pand te beschermen tegen inbrekers. Meer informatie nodig? Neem contact met ons op.