CV installatie

Voor een goede cv-installatie bent u bij Huisman Installatietechniek aan het juiste adres.

De Nederlandse regering wil dat huishoudens van het aardgas afgaan. Is een nieuwe cv-ketel dan nog wel verstandig? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Feit blijft wel dat een cv-installatie veilig moet zijn. Ook zijn nieuwe cv-ketels zuiniger in het gasverbruik. Mogelijk wordt er in de toekomst gebruik gemaakt van een ander (groen) gas en is er alleen een kleine aanpassing op uw cv-installatie nodig.

Topmerken

Huisman Installatietechniek is al vele jaren dealer van topmerken als Intergas en Remeha. Wij hebben dan ook keer op keer bewezen topkwaliteit te leveren als het gaat om het installeren van cv-installaties, boilers en geisers. Huisman Installatietechniek is dan ook bij een groot aantal huishoudens, bedrijven en overheidsinstanties een vertrouwd gezicht aan de deur.

Dus wilt u een nieuwe cv-installatie of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een nieuwe cv-ketel?

Een nieuwe cv-ketel is vaak zuiniger in het gasverbruik, wat kan resulteren in lagere energiekosten. Ook zijn nieuwe cv-ketels vaak veiliger en betrouwbaarder dan oudere modellen. Daarnaast wordt er mogelijk in de toekomst gebruik gemaakt van een ander (groen) gas en is er alleen een kleine aanpassing op uw cv-installatie nodig.

Welke topmerken cv-ketels biedt Huisman Installatietechniek aan?

Huisman Installatietechniek is dealer van topmerken als Intergas en Remeha. Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid, kwaliteit en energiezuinigheid.