Voor particulieren

Voor projecten in opdracht van bouwkundige aannemers zijn we actief in heel Nederland. Opdrachten voor particulieren komen vooral uit regio Twente.

Particulier Installatietechniek

De installatiewerkzaamheden die wij voor particulieren verzorgen:

elektrotechniek

Elektra installaties

Zonnepanelen en zonneboiler systemen

Sanitaire Installaties

Loodgieters en sanitair

Koeling - Airco installatie

Airco installaties

Verwarming

(duurzame) verwarming installaties

Als totaalinstallateur zijn onze werkzaamheden heel divers. Heeft u een vraag maar ziet u dat niet terugkomen in bovenstaande diensten? Neem dan gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Welke werkzaamheden verzorgen jullie voor particulieren?

Als totaalinstallateur verzorgen wij een breed aanbod aan werkzaamheden voor particulieren. Zo installeren wij onder andere elektra installaties, loodgieters- en sanitair werkzaamheden, (duurzame) verwarming installaties, zonnepanelen en zonneboiler systemen en airco installaties. Maar onze diensten zijn niet beperkt tot deze genoemde werkzaamheden. Als u een specifieke vraag heeft die niet genoemd wordt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren vakmensen staan klaar om u te helpen en u te voorzien van de juiste oplossingen voor uw installatie vragen.

Hoe kan ik mijn huis beter isoleren?

Er zijn verschillende manieren om uw huis beter te isoleren, zoals het plaatsen van dubbel glas, spouwmuurisolatie en dakisolatie. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het bepalen welke isolatiemaatregelen het meest effectief zijn voor uw huis.

Wat moet ik doen als mijn cv-ketel een storing heeft?

Als uw cv-ketel een storing heeft, kunt u het beste contact opnemen met onze service.

Wat is het verschil tussen een warmtepomp en een cv-ketel?

Een warmtepomp gebruikt de warmte uit de buitenlucht, de bodem of het grondwater om uw huis te verwarmen en/of te koelen. Een cv-ketel werkt op gas en verwarmt uw huis met behulp van radiatoren of vloerverwarming.