Elektro
techniek

All-electric gaat steeds grotere vormen aannemen. Denk hierbij aan zonnepanelen, laadpalen voor de elektrische auto en elektrisch koken. Maar ook het koelen van woningen en gebouwen. Daarom is het belangrijk dat uw huis of pand is voorzien van een professionele elektra installatie.

De uitbreiding van elektrische installaties vraagt om zorgvuldigheid en veiligheid. Ook steeds meer verzekeringsmaatschappijen vragen een keuringsrapport.
Huisman Installatietechniek kan zorgen voor de juiste keuring. Komen bij de keuring verbeterpunten naar voren, dan kunnen onze vakmensen aanpassingen doorvoeren. Zo kunt u veilig werken en vertrouwd wonen.

Niet zomaar elektra

Niet alleen verzorgen wij de elektrische installaties van woningen, bedrijfspanden en appartementen, maar ook bij recreatiewoningen, scholen en zorginstellingen.

Heeft u advies nodig over elektra in uw huis of bedrijfspand of wilt u meer weten over bijvoorbeeld reparaties of verschillende installaties? Neem dan contact met ons op. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Bent u op zoek naar zonne-energie? Naast bovengenoemde installaties weten wij ook veel van zonnepanelen. Hiervoor kunt u ook contact met ons opnemen.