Elektrotechniek

All-electric gaat steeds grotere vormen aannemen. Denk hierbij aan zonnepanelen, laadpalen voor de elektrische auto en elektrisch koken. Maar ook het koelen van woningen en gebouwen. Daarom is het belangrijk dat uw huis of pand is voorzien van een professionele elektrotechniek.

De uitbreiding van elektrische installaties vraagt om zorgvuldigheid en veiligheid. Ook steeds meer verzekeringsmaatschappijen vragen een keuringsrapport.
Huisman Installatietechniek kan zorgen voor de juiste keuring. Komen bij de keuring verbeterpunten naar voren, dan kunnen onze vakmensen aanpassingen doorvoeren. Zo kunt u veilig werken en vertrouwd wonen.

Elektrotechniek - Huisman Installatie

Niet zomaar elektrotechniek

Niet alleen verzorgen wij de elektrotechniek van woningen, bedrijfspanden en appartementen, maar ook bij recreatiewoningen, scholen en zorginstellingen.

Heeft u advies nodig over elektra in uw huis of bedrijfspand of wilt u meer weten over bijvoorbeeld reparaties of verschillende installaties? Neem dan contact met ons op. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Bent u op zoek naar zonne-energie? Naast bovengenoemde installaties weten wij ook veel van zonnepanelen. Hiervoor kunt u ook contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen over elektrotechniek

Wat is all-electric en welke toepassingen vallen hieronder?

All-electric betekent dat er in een woning of gebouw geen gebruik meer wordt gemaakt van fossiele brandstoffen zoals gas, maar dat alle energie wordt opgewekt met behulp van elektriciteit. Toepassingen die hieronder vallen zijn onder andere zonnepanelen, laadpalen voor elektrische auto’s, elektrisch koken en koelsystemen.

Waarom is het belangrijk om te zorgen voor een professionele elektra installatie?

De uitbreiding van elektrische installaties vraagt om zorgvuldigheid en veiligheid. Een professionele elektra installatie zorgt ervoor dat de elektrische toepassingen veilig en betrouwbaar functioneren. Ook steeds meer verzekeringsmaatschappijen vragen een keuringsrapport om te kunnen bepalen of een pand voldoet aan de veiligheidseisen.

Kunnen jullie zorgen voor keuring en aanpassing van elektrische installaties?

Ja, wij kunnen zorgen voor de keuring van elektrische installaties en indien nodig aanpassingen doorvoeren om te voldoen aan de veiligheidseisen. Zo kunt u vertrouwd wonen en veilig werken met uw elektrische toepassingen.