De Linderbeek Vroomshoop

Als onderaanneming van het project ‘De Linderbeek’ te Vroomshoop, dat gerealiseerd wordt door ontwikkelaar Marquette Bouw, mochten wij de technische installatie uitvoeren.

De Linderbeek Vroomshoop

Over het project

Het project bestaat uit 3 bouwfases, waarbij fase 1 net is afgerond. In deze fase zijn totaal 23 verschillende type woningen compleet opgeleverd. Inmiddels zijn we gestart met fase 2, wat bestaat uit 9 woningen. Hier zijn inmiddels de rioleringen en de eerste kappen geplaatst.

Na verschillende gesprekken te hebben gevoerd met klanten, om zo de wensen en behoeften te bespreken, zijn we aan de slag gegaan om de woningen te voorzien van een duurzame installaties. Zo zijn alle woningen voorzien van lucht-water-warmtepompen, in combinatie met vloerverwarming in de gehele woning. Hiermee kan zowel verwarmt als gekoeld worden én voldoen we aan de gevraagde BENG eisen. De complete elektrische installatie is gerealiseerd volgens de uitgangspunten van de NEN 1010, waarbij de geplaatste PV-panelen niet kunnen ontbreken.

Als duurzame totaalinstallateur realiseren we graag uw comfortabele, sfeervolle droomhuis in zowel de particuliere markt en bouwkundige aanneming.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten!