Duurzame Schoolvesting Hardenberg

In slechts enkele maanden tijd hebben we voor een school in Hardenberg een tijdelijke huisvesting gerealiseerd die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en comfort.

Huisman Hardenberg School oplevering

Over het project

Half november hebben we met trots deze tijdelijke huisvesting in Hardenberg opgeleverd. Waar wij in september begonnen zijn is de school nu al gereed voor gebruik.

Installatiewerkzaamheden

In korte tijd hebben we de complete installatie verzorgd, van inbraak- en brandmeldinstallaties tot zonnepanelen en een WTW-installatie die voldoet aan de Frisse Scholen-eisen. Dit betekent niet alleen veiligheid en beveiliging, maar ook een gezond en comfortabel binnenklimaat voor de leerlingen.

Duurzaamheid in Actie

Een hoogtepunt van dit project zijn de 64 zonnepanelen, geïnstalleerd volgens de hoogste normen. Deze panelen hebben een scope 12 inspectiecertificaat, wat betekent dat ze zijn gekeurd door een onafhankelijke partij. Hierbij is gecontroleerd of de installatie voldoet aan regelgeving, brandrisico’s minimaliseert en elektrische veiligheid waarborgt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten!